Opleiding tot Mediator, klas oktober 2018

Gemiddelde waardering: 9,6!

Peter Wientjens

Een oase van fijn, veiligheid en verdieping. Veel geleerd en veel nieuwe inzichten. De geweldige andere deelnemers hebben hier ook aan bijgedragen.

Cijfers: 9,1

Kim Smienk

Wat ik heel fijn vind aan jullie opleiding is de oprechtheid. Als jullie zeggen dat iets goed is, dan neem ik dat van jullie aan. Dit maakt de mensen die jullie feedback geven steeds een stukje sterker. Veel dank hiervoor!

Cijfer: 9,7

Petra Graveland

Wat een verrijking. De opleiding gaf mij meer dan ik op had gehoopt. Ik verheug mij er op om het geleerde in praktijk te gaan brengen.

Bedankt Lieve Robbert & San! You are the best XXX

Cijfer: 10

Anoniem

Super leraren, super mediators, zeer motiverend en opbouwend. Altijd hebben ze voorbeelden en advies klaar hoe je verder komt als je vast zit zonder dat je echt gaat twijfelen. Ontvangst was enorm uitnodigend. Buitengewoon hebben we ook genoten van de goede voorzieningen, de parkeerplaatsen en een voortreffelijk restaurant Oker.

EMPOWERMENT en RECOGNITION IN AKTIE.

Cijfer: 9,6

Specialisatie opleiding Arbeidsmediation, klas juni 2018

Gemiddelde waardering: 9,5!

Ron Wijnstekers

Een leuk, interessant en leerzaam programma.

Cindy van Tent

Goed georganiseerd en leerzame opleiding. Leraren met passie voor hun vak en zee betrokken bij de cursisten.

Henriette van der Struijk

Fantastische opleiding. Deze specialisatie én deze opleiding is zeker een toevoeging voor dit vak. Topdocenten die je weer helemaal inspireren. Deze opleiding is een verdieping voor mijn mediation praktijk

Opleiding tot Mediator, klas maart 2018

Gemiddelde waardering: 9,9!

Marlijne Barteling

(Inmiddels geslaagd voor het theorie examen)

“Een prachtige mooie en complete basis mediation opleiding. Bevlogen en sterke docenten die een goede balans weten te vinden tussen theorie en praktijk. Een echte aanrader!”

Cijfer: 9,8

Sherman Pinedo

“Een zeer professionele opleiding, er is een groot evenwicht tussen theorie en praktijk. De instructeurs zijn zeer bekwaam en leveren maatwerk. Zeer effectieve opleiding.”

Cijfer: 9,9

Sabrina Diesbergen

(Inmiddels geslaagd voor het theorie examen)

“Deze opleiding was een geweldige reis. Zoveel kennis dat vol passie overgebracht is, waardoor het nog meer en dieper tot je doordringt. Geweldige opleiding van geweldige mensen.”

Cijfer: 10

Rein Rutten

“Geweldige mensen, goede inhoud, veel geleerd. Zou het graag weer opnieuw doen. Een absolute aanrader!”

Cijfer 10

Cindy van Tent

(Inmiddels MfN-registermediator en arbeidsmediator)

“Een zeer goede opleiding met bevlogen leraren die maatwerk geven aan alle cursisten. Dit alles maakt de opleiding een zeer fijne ervaring.”

Cijfer: 9,9