€ 995,- / 695,- particulieren

excl. BTW, inclusief koffie en thee en lunch Accreditatie MfN 15 Pe punten en voor de ABSG 18 Pe punten

Wist je dat bijna 80% van onze communicatie niet bepaald wordt door wat we zeggen, maar door wat we uitstralen? Onze gezichtsuitdrukkingen, onze lichaamshouding en onze intonatie bepalen voor een groot deel het succes van onze interactie. Men reageert meer op wat je doet, dan op wat je zegt.

Non-verbale analyse vaardigheden

Non-verbale signalen spelen een grote rol in onze totale communicatie.
Het is niet makkelijk om objectief te kijken, we interpreteren non-verbaal gedrag van de ander heel snel en vaak onbewust. Een oordeel vormt zich vliegensvlug! Met onze, op wetenschappelijke literatuur gebaseerde analyse methodiek, leer je de signalen en de bijbehorende gedragsstrategie objectief te analyseren en te interpreteren. Je kunt dit gebruiken in je werk in een team, als leidinggevende, bij sollicitaties en ook privé.

Werkwijze

Je maakt kennis met de manier waarop een non-verbale strategie-analyse wordt gemaakt: je leert de non-verbale signalen (PNR, emoties) te analyseren. Je leert de verschillende strategie typen te onderscheiden. Je oefent tijdens de cursus om effectiever in te kunnen inspelen op de communicatieve processen tussen jou en je gesprekspartner.

Het boek Face value: nieuwe inzichten in non-verbale communicatie is bij de training inbegrepen.

Dit Ben Ik!

Met deze training krijg je inzicht in jouw unieke uitstraling en communicatie stijl. Door meer inzicht in jezelf krijg je meer grip op je eigen gedrag en verbeter je de effectiviteit van de communicatie met anderen. Een inspirerend programma waar praktijk en theorie elkaar afwisselen!

Werkwijze

Je verdiept je kennis over de invloed die non verbale communicatie heeft op je eigen gedrag en dat van de ander. Je leert de non-verbale signalen van jezelf en anderen herkennen. Je leert welke strategieën in je toepast in je gedrag en communicatie. Er wordt van jouzelf een schriftelijke analyse gemaakt en wordt de betekenis daarvan besproken op de tweede dag.
Met behulp van video-opnamen en oefensituaties krijg je inzicht in de interactieve werking van je non-verbale communicatie. Je oefent op een dieper niveau om effectiever in te kunnen inspelen op de communicatieve processen tussen jou en je gesprekspartner.

Cursusdata Non-verbale analyse vaardigheden

Cursusdata Dit Ben Ik!